Hengstenkeuring Vlaams paard

Op zondag 5 maart 2023 vindt de jaarlijkse hengstenkeuring van het Vlaams paard (VP) plaats. U bent van harte welkom bij Stal Talpe (Hoge Bossen 5 in Komen) om dit evenement samen met het stamboek te beleven. De voorstelling start om 14.30 uur.

Op het programma staat niet enkel de keuring van de VP-hengsten maar er is ook een showprogramma voorzien. De hengstenhouders die wensen deel te nemen met hun hengst nemen contact mezt het stamboek via info@vlaamspaard.be. Indien u graag meer informatie hebt over het gebeuren en wat er precies van uw hengst verwacht wordt, gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van VP via info@vlaamspaard.be . Inschrijven kan tot 26 februari 2023.

Graag brengt Vlaams paard VZW ook in herinnering dat ze dit jaar '30 jaar Vlaams paard' vieren. Dat het precies 30 jaar geleden is dat Northfork Duke naar Vlaanderen kwam, kunnen ze niet zomaar laten passeren. Ze nodigen u dan ook van harte uit op de viering met diner op zondag 26 maart 2023. (locatie: OC Nieuwenhove Waregem). Inschrijven kan via voorzitter@vlaamspaard.be. Een kaartje kost 25euro in voorverkoop en 30 euro aan de kassa.