Korte enquête voor de schapenhouder

Beste schapenhouder, Mijn naam is Silke Verbeke, schapenhouder en student in het derde jaar van de bachelor Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg aan VIVES Zuid (Campus Roeselare). Als schapenhouder, merk ik een grote verscheidenheid in tolerantie onder de schapenhouders ten opzichte van de wolf die teruggekeerd is naar Vlaanderen.

Momenteel ben ik bezig met een boeiende bachelorproef, waarin ik me samen met het INBO verdiep in dit eventuele verschil in tolerantie. Voor mijn enquête ben ik op zoek naar personen die zelf schapen hebben. Uw ervaring en mening zijn van onschatbare waarde voor mijn onderzoek. Daarom wil ik u vriendelijk vragen deel te nemen aan deze korte enquête.

Het invullen neemt maximaal tien minuten van uw tijd in beslag. Heeft u vragen of waardevolle opmerkingen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via e-mail: silke.verbeke3@student.vives.be Indien u deze enquête reeds via een andere weg ontving, gelieve deze dan niet meerdere keren in te vullen. Ik kijk ernaar uit om uw antwoord te ontvangen en wil u hartelijk bedanken voor uw tijd en bijdrage aan mijn onderzoek. Met vriendelijke groeten, Silke Verbeke

De enquête invullen kan via deze link :
https://qualtricsxmfdy27ww4x.qualtrics.com/jfe/form/SV_bPhHCIxI95XiUQu