Praktijkdag 'Preventieve gezondheidszorg bij kleine herkauwers'

Uitnodiging praktijkdag - De partners VSH, DGZ en KULeuven van het demonstratieproject 'Ziekten van A(bortus) tot Z(woegerziekte) – preventieve gezondheidszorg bij kleine herkauwers' organiseren twee praktijkdagen, boordevol informatie en nieuwigheden.

In april kan u de praktijkdag in Oudenaarde volgen, in mei gaat er een door in Geel.

Schrijf u vandaag nog in! Op de praktijkdag staat interactie met én de directe kennisdoorstroming naar de schapenhouders centraal.

U mag u verwachten aan een boeiende dag boordevol informatie en nieuwigheden op het vlak van preventieve gezondheidszorg bij kleine herkauwers.

Wanneer en waar?

  • Zaterdag 9 april 2022: in Oudenaarde: schoolhoeve Axelwalle, Axelwalle 14 (locatie Werktuigendagen)
  • Zaterdag 7 mei 2022: in Geel: Hooibeekhoeve, Hooibeeksedijk 1

Programma

Via een doorschuifsysteem kan iedereen volgende praktijkgerichte workshops volgen: Toelichting omtrent rotkreupel, zwoegerziekte, listeria en blauwtong Demonstraties klauwverzorging, ergonomisch werken en vaccinaties Economische evaluatie van behandelingstechnieken Nadien kan je een bezoek brengen aan de 'Preventieve gezondheidsbeurs': u vindt er demostanden van verschillende bedrijven, videovertoningen, een tentoonstelling van behandelingsapparaten en een schapenrassen tentoonstelling. u kunt kiezen tussen twee sessies: ofwel van 10 tot 12 uur; ofwel van 14 tot 16 uur. ’s Middags is er mogelijkheid om iets klein te eten.

Hoe deelnemen? Deelname is gratis, inschrijven is wel verplicht. Schrijf hier in.